Robert & François vormen samen de filmcrew van ‘Royal Rushes - wedding clips’. Binnen de trouwbranche wordt de term videograaf ook wel gebruikt voor makers van videoreportages. Als filmcrew zijn Robert & François meer dan dat. François neemt het camerawerk op zich. Robert de montage en productie.  


Bijna 20 jaar geleden leerden zij elkaar kennen door samen te werken aan het Ivo Niehe Producties geproduceerde programma trendies. Robert deed de sublieme regie en montage. François verrichte het fantastische camerawerk. Sindsdien werken zij samen voor verschillende tv-programma’s en bedrijfsfilms en naast collega's, ook goede vrienden. Nu bundelen zij hun krachten voor dit unieke en exclusieve trouwconcept.


Dit basisduo wordt afhankelijk van de opdracht, soms aangevuld met extra professionals om alle werkzaamheden, goed en tijdig te kunnen afleveren. Ook binnen de trouwbranche hebben zij goede contacten. Dus voor advies over een weddingplanner, trouwfotograaf, trouwlocatie, trouwdecoratie, trouwauto en andere trouwzaken kunnen zij jullie ook verder helpen.RUSHES - FILMS & CLIPS


Naast 'Royal Rushes - wedding clips' maken zij ook bedrijfsfilms, videoclips, commercials en andere multimedia producties met hun bedrijf 'RUSHES Films & Clips''


Dit doen zij oa voor: Oger, Schaap & Citroen, Deli XL, Packfill, Horecava, Keune, KPN, Meetgoed, Unilever, ID&T.

(placeholder)

CREW

"Robert & François vormen samen  

‘Royal Rushes - wedding clips’"
ROBERT


Na de Koninklijke Kunstacademie, heb ik mij volledig als regisseur gestort op televisie, bedrijfsfilms, korte clips en commercials. Sinds 1996 als regisseur, waarbij ik zelf monteer en daardoor een nog mooier eindproduct kan garanderen.  


Voor televisie heb ik o.a. meegewerkt aan programma's van Ivo Niehe Producties & BNN. Gewerkt voor verschillende Goede Doelen acties van het KWF, Unicef, Liliane Fonds en CordAid.


Corporate films heb ik o.a. gemaakt voor REAAL, Rabobank, Nutricia en de Postcode Loterij. Eigen werk produceer ik met RVDB MEDIA.


Voor ‘Royal Rushes - wedding clips’ maken wij naar mijn gevoel vooral een uniek document. Wij registreren niet de gebeurtenissen op zich, maar weten iedere keer weer de sfeer en emoties van de trouwdag te vangen, zodat ze eindeloos beleefd kunnen worden.  


Daarnaast is de dankbaarheid na de vertoning op het trouwfeest enorm groot en zichtbaar! Voor televisie kun je meewerken aan een programma met meer dan een miljoen kijkers, zonder je publiek te kennen. Hier ben je er bij als je werk getoond wordt en zie je meteen de reactie. Daar kan geen kijkcijfer tegenop!

CREW | Royal Rushes - wedding clips
FRANCOIS


Al meer dan twintig jaar ben ik werkzaam als cameraman voor de meest uiteenlopende programma’s. Van Ivo Niehe's TV Show op reis tot TV Woonmagazine met Jan des Bouvrie. De BNN programma's Try Before You Die, Over mijn Lijk en BNN at Work. Daarnaast heb ik verschillende commercials, clips, korte films en de film Complexx (de 1e speelfilm van Yolanthe Cabau van Kasbergen) gefilmd.  


Het belangrijkste vind ik om met mijn camerawerk buiten de bestaande kaders te denken en vooral met gevoel de camera te gebruiken om emotie te vangen in mooi gecomponeerde beelden.  


Ook het maken van deze trouwclips is een creatieve uitdaging. In het camerawerk kan ik veel van mijzelf kwijt en ik krijg eigenlijk altijd de mogelijkheden en vrijheid om er echt wat moois van te maken.


Waarom ik het vooral fantastisch vind om te doen, zijn de blije en vrolijke mensen. En met name de dankbaarheid van het bruidspaar, bij het vertonen van de clip. Het blijft daardoor iedere keer weer een fantastische klus om te klaren.


CREW | Royal Rushes - wedding clips

INFORMATIE AANVRAGEN