USB SLEUTEL


De trouwclip ontvangen jullie op een USB-stick, in de vorm van een sleutel. Op de USB-sleutel zetten wij de trouwclip en daarbij, gratis als extra, ook al het ruwe materiaal van de bruiloft. De USB-stick wordt dezelfde dag al gegeven en zit in een mooie, luxe verpakking.
INTERNET LINK


Met de persoonlijke link is clip makkelijk met al jullie familie, vrienden en kennissen te delen. Deze link sturen wij jullie meestal al dezelfde avond!

Trouwringen Wesley & Yolanthe | Royal Rushes - wedding clips
VERTONING


Aan het begin van jullie trouwfeest, meestal voor de eerste dans, wordt onze spectaculaire trouwclip op een groot scherm vertoond, zodat iedereen kan genieten van jullie onvergetelijke dag. Wij zorgen voor een beamer en een scherm.


Ook voor gasten die niet hele trouwdag aanwezig zijn, geeft deze clip een fantastische en emotionele impressie van jullie speciale dag. Woorden worden overbodig en onze clips zijn niet te vergelijken met een gewone bruidsvideo of huwelijksreportage van een trouwerij.


Klik op bovenstaande foto om te zien hoe verschillende vertoningen beleefd werden.BEST BLIJVENDE HERINNERING!


Een trouwclip zorgt voor de enige blijvende, bewegende herinnering aan jullie bruiloft! Nu en in de toekomst.TROUWEN IN HET BUITENLAND?


Wij maken wereldwijd onze wedding clips. Een bruiloft in het buitenland net iets bijzonderder. En wat is nu leuker, dan jullie bruiloft al de volgende dag via een link te kunnen tonen aan de thuisblijvers. Kosten zijn afhankelijk van het aantal dagen dat wij filmen en jullie ​invulling hiervan. Wij maken graag een offerte op maat, gebaseerd op een mix van onze bestaande pakketten. Bekijk hier onze buitenlandse bruiloften.


(placeholder)

CONCEPT

INFORMATIE AANVRAGEN


WERKWIJZE


Op jullie trouwdag komt de filmcrew, bestaande uit cameraman en editor, naar jullie toe. Nadat de eerste beelden gefilmd zijn, wordt er meteen begonnen met de montage van jullie unieke trouwclip.  


Filmen begint bij de voorbereidingen, zodat jullie ‘s avonds van elkaar kunnen zien hoe jullie de ochtend beleefd hebben. Wij starten meestal bij de bruidegom om die vervolgens bij de bruid op te wachten. Gedurende de hele dag legt de cameraman op ongedwongen wijze de mooiste momenten voor jullie vast. En op de achtergrond is de editor jullie wedding clip al aan het monteren tot een exclusieve trouwvideo.


Het grootste compliment is altijd weer te horen dat de gasten en het bruidspaar zelf, nauwelijks hebben gemerkt hebben dat wij aanwezig waren.

VERTONING Royal Rushes - wedding clip
USB Sleutel | Royal Rushes - wedding clips
ORIGINEEL HUWELIJKSCADEAU BRUILOFT


'Het mooiste trouwcadeau voor een bruiloft is een trouwclip!'


Geef als ouders, of vrienden een zeer origineel huwelijkscadeau in de vorm van een moderne trouwfilm. 'Het trouwcadeau’ waar het bruidspaar nog jaren plezier van heeft en waar je als gever voor altijd aan verbonden blijft.


Onze trouwclips worden daarom ook niet voor niets vaak als cadeau gegeven voor een huwelijk. Dit kan volledig, maar ook voor het deel dat buiten budget lijkt te vallen.

USB Sleutel | Royal Rushes - wedding clips
ZET EEN TROUW CLIP OP JE CADEAULIJST


Als bruidspaar kun je een trouwclip natuurlijk ook op de cadeaulijst zetten. Jullie krijgen dan zeker een trouwcadeau waar je nog heel erg lang plezier van zal hebben. Daarbij ontvangen jullie dan kosteloos de meest waardevolle herinnering aan jullie bruiloft in de vorm van een compacte bruidsreportage.

USB Sleutel | Royal Rushes - wedding clips
USB Sleutel | Royal Rushes - wedding clips