Toen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder gingen trouwen, kozen zij voor een heel ander soort trouwreportage en lieten Royal Rushes - wedding clips een trouwclip maken van hun bruiloft. Delen van de trouwvideo zijn te zien geweest als bruidsreportage bij RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Deze fantastische trouwclip werd nog dezelfde dag vertoond op een groot scherm. Als enige filmcrew filmden zij 3 dagen lang het huwelijk en verzorgde daarbij ook nog een lange trouwfilm. Dus als je gaat trouwen is Royal Rushes de beste videograaf om een trouwreportage in de vorm van een trouwclip door te laten maken. En als trouwcadeau nog leuker, want het is ook nog een het meest originele cadeau voor een huwelijk.http://www.royalrushes.nl
 
 
Wedding Clip

Een fantastische, filmische trouwclip die nog dezelfde dag wordt vertoond op een groot scherm. Dit wordt verzorgd door een zeer ervaren filmcrew die onmerkbaar voor jullie aan het werk is. Zo mochten wij als enige filmcrew de driedaagse bruiloft van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder filmen. Ook hun huwelijk werd met onze weddingclip compleet.

‘Rushes’ is de engelse benaming voor het filmmateriaal dat op één opnamedag gefilmd wordt en na ontwikkeling, de volgende dag al bekeken kan worden.
In het geval van ‘Royal Rushes - wedding clips’ kan het gemonteerde filmmateriaal dezelfde dag bekeken worden en staat de trouwclip dezelfde dag on-line.